Riblerje të leasingut

Mendoni për lirinë

check Riblerje të leasingut

Riblerje të leasingut (kredi) ose Leasing, tashmë keni menduar

Falë MultiCredit, ne analizojmë për ju kostot dhe mundësitë e kursimit

Marrja e një kredie ndonjëherë është më e këshillueshme sesa marrja Leasing e një objekti.

Ne financojmë vlerën e mbetur të automjetit tuaj nga 3,000 CHF në 400,000 CHF. Në fazën e parë, blerja e Leasing lejon që kostot e përgjithshme të reduktohen, veçanërisht kostot e fshehura të Leasing.

Përfundoni me kufizimet për shitje, kërkesave për sigurim total Kasko, mirëmbajtjes dhe kufizimit të kilometrave.

Cilat janë përparësitë e riblerjes së Leasingut?

Lehtësoni buxhetin tuaj, optimizoni situatën tuaj financiare dhe bëhuni pronar

 • Një riblerje (një pjesë ose të plotë) e pronës (pavarësisht nëse është automjet apo tjetër)
 • Një normë e ulët interesi në varësi të situatës suaj financiare.
 • Ju zgjidhni kohëzgjatjen për shlyerjen e financimit tuaj.
 • Nëse është e nevojshme, mund të aplikoni për një kredi shtesë.
 • Me sigurimet tona, ju mbroni shumën e kredisë tuaj në rast të vdekjes në baza vullnetare kundër aksidentit, sëmundjes, invaliditetit ose humbjes së vendit të punës.

Me riblerjen e Leasingut, ju sërish mund të blini shpejt dhe lehtë pronën tuaj dhe të bëheni pronar i saj.

Miglior tasso di interesse per un credito al consumo?
Multicredit - solution for your personal loan

Riblerja e Leasing të automjeteve

Jepini vetes më shumë mundësi për më shumë liri

Pasi të riblerjes të Leasingut të automjetit, më në fund mund të bëni:

 • Përzgjedhjen e sigurimit të automjetit tuaj
 • Mund të harroni kufizimet të kilometrave
 • Shisni automjetin tuaj në çdo kohë dhe me çdo çmim
 • Financoni një automjet të ri
 • Modalitetet e shlyerjes së pagesave brenda një periudhe prej 12 deri në 84 muaj.

Ofertë falas, shpejtë dhe pa asnjë detyrim për riblerjen e të gjitha markave të automjeteve (Jo kamionët).

E thjeshtë, e shpejtë dhe pa detyrime

Kredi të automjeteve, thjesht me një kërkesë online në 2 minuta !

MultiCredit thjeshton jetën tuaj. Ekipi ynë merr përsipër punën administrative për riblerjen e Leasing-ut tuaj.

Mos hezitoni dhe na kontaktoni për një ofertë të besueshme !

Shijoni këshillimin tonë falas dhe profesional pa ndonjë detyrim.

Plotësoni formularin online në vetëm 2 minuta.

Llogaritësi i buxhetit

Çfarë mundësie për kredi keni ?

Planifikoni me llogaritësin tonë të buxhetit dhe rastet e studimit

Llogarit buxhetin tim >

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
  photo_phone
  Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
   Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,74 von 5 Sternen 745 Bewertungen auf ProvenExpert.com