kontaktoni

Mund të na takoni, telefononi te ne

check kontaktoni

Ne jemi këtu për t'ju marrë normën më të mirë të kredisë. Na kontaktoni!

Ekipi ynë i përgjigjet me kënaqësi pyetjeve tuaja.

Ne përpiqemi të vendosim interesat e klientëve tanë para së gjithash duke negociuar normën më të mirë të mundshme të kredisë. Përveç kësaj, ne gjithashtu i kushtojmë shumë rëndësi marrëdhënieve me klientët.

Prandaj mund të na kontaktoni drejtpërdrejt nga:

Garancia e kushteve më të mira të financimit në Zvicër!

MultiCredit ju këshillon shpejt dhe falas

 • Këshilla të bëra me porosi për të financuar projektin tuaj
 • Garancia e normës më të mirë të kredisë
 • pritje gjithashtu e mundur në Bankstrasse 4 në CH-Freibourg


  Klientë të kënaqur në të gjithë Zvicrën

  NE NJOHIM PERFEKT TREGUN E KREDIVE

  Ne jemi specialistë të kreditit konsumatore në Zvicër. Me një globalitet prej 650 milionë CHF, ne përfaqësojmë një shembull të jetëgjatësisë pasi kemi mbajtur të njëjtin lloj aktiviteti që nga viti 1999. Me fokus në zgjidhje, kërkesat e juja do të gjejnë  me punonjësit tanë.

  A ju pëlqen fleksibiliteti dhe reagimi? Ky është vendi i duhur sepse ne ju ofrojmë këshilla të besueshme me telefon, video, online ose direkt në zyrë. Aplikoni për kreditit online tani dhe merrni përsipër projektet tuaja.

  PSE KLIENTËT NA BESON NE?

  Sepse kënaqësia e tyre është në qendër të aktiviteteve tona.

  • Një procedurë e thjeshtë, e shpejtë dhe efikase.
  • Një ekip i trajnuar dhe kompetent.
  • Këshilltarë shumëgjuhësh që merren me 8 gjuhë të ndryshme.
  • Një përgjigje brenda 24 orëve ditë pune.
  • Një trajtim i projekteve të klientëve me një ndjekje të plotë.
  • Pajtueshmëria me rregulloret bankare.
  • Një analizë e situatës së çdo klienti për të shmangur mbi-borxhin.

  MultiCredit në Fribourg
  I gjithë terreni, njerëzor dhe i bërë me porosi, projektet tuaja janë në duar të mira.

  90769

  Klientët na besuan

  15000

  Aplikimet për kredi çdo vit

  25

  Aktiviteti juaj në Zvicër

  500 Mio

  franga zvicerane në kredi që nga viti 1999

  Në shërbimin tuaj !

  Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

  T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
  info@multicredit.ch

  info
  info
  photo_phone
  Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
   photo_phone
   Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
    Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,75 von 5 Sternen 751 Bewertungen auf ProvenExpert.com