Kërkesë sponsoring

Kredia e juaj, një angazhim ekonomik dhe social

check Kërkesë sponsoring

MultiKredit, ne gjithashtu dëshirojmë t’i japim shoqatave lokale dhe regjionale mundësinë e zhvillimit. A jeni anëtar i një klubi sportiv apo një artist dhe dëshironi të bëni një kërkesë sponsoring? Me dëshirë do të ju ndihmojmë!

Angazhimi ynë

Ne jemi të lumtur që të punojmë me shoqata që kanë rrënjë të forta lokale. Mos dyshoni të bëni një kërkesë sponsorizimi te ne! Ne do të gjejmë zgjidhjen ideale për ju duke mbështetur projektin tuaj në mënyra të ndryshme dhe duke përfshirë në këmbim (shpërndarjen e fletushkave, shkëmbimin e lidhjeve, reklamimin, …):

 • Sport: shoqata, evente, turne
 • Arti dhe kultura: Artistë, koncerte, teatër, evente
 • Ngjarje Kulturore: etnike ose të bamirësisë, grup miqsh, ahengje në lagje

Carte de crédit, MultiCrédit à Lugano
Solution for your personal loan

Si mund të bëni një kërkesë për sponsoring?

Cdo vit MultiCredit mbështet shoqata dhe ngjarje të shumta që zhvillohen në të gjithë Zvicrën!

Prandaj mos hezitoni të na dërgoni një kërkesë për sponsorizim. Na tregoni për informatat e mëposhtme:

 • Lloji i shoqatës, shoqatës ose shoqërisë
 • Përshkrimi i ngjarjes (data e saktë, grupi i synuar dhe numri i pjesëmarrësve të pritshëm)
 • Mundësitë për të reklamuar (shpërndani fletushka, shkëmbeni lidhje në rrjet, …)
 • Ne mbështesim ekipe sportive, shoqata dhe festa kulturore që nga viti 1999, ne kemi sponsorizuar më shumë se 200 ngjarje në Zvicër.
 • Të qenit i pranishëm në nivel rajonal është shumë i rëndësishëm për kompaninë tonë, ne jemi të përkushtuar në nivelin lokal dhe mbështesim çdo vit.

Na kontaktoni!

Ne e marrim atë me zemër për të promovuar aktivitete të ndryshme në regjionin tuaj! Prandaj mos hezitoni të na kontaktoni! Kjo është mënyra e vetme që ne mund të analizojmë kërkesën tuaj të sponsoring brenda një kohe shumë të shkurtër. Na telefononi ose na kontaktoni direkt për të diskutuar mbi projektin tuaj ose ngjarjet e ardhshme. Asgjë nuk u mor, asgjë nuk fitoi. Përshkruani nevojën tuaj për ne.

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
  photo_phone
  Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
   Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,75 von 5 Sternen 755 Bewertungen auf ProvenExpert.com