Kërkesë për kredi

Faleminderit që na kontaktuat

check Kërkesë për kredi

Prej 3'000 deri 400'000 CHF

Për kredit pritesija osht pi 12 deri 84 muaj

 • 12
 • 24
 • 36
 • 48
 • 60
 • 72
 • 84

Pagesat e juj mujore do të jet 277 CHF deri në 284 CHF

Pagesat mujore/ Përfshirë edhe rimbursimet :
Checklist Multicredit Amortizimi
Checklist Multicredit Kamatat
Checklist Multicredit Sigurimi në rast vdekjes
Data e tuaja na transmetohen në mënyrë të sigurt dhe strehohen në Zvicër.
Data e tuaja na transmetohen në mënyrë të sigurt dhe strehohen në Zvicër.
Pagesat mujore/ Përfshirë edhe rimbursimet :
Checklist Multicredit Amortizimi
Checklist Multicredit Kamatat
Checklist Multicredit Sigurimi në rast vdekjes
Si një kompani konsulente për kreditë konsumatore, ne i nënshtrojmë udhëzimeve strikte të privatësisë dhe mbrojtjes së të dhënave (strehuar në Zvicër) . Për sigurinë tuaj si dhe tonën, ju ofrojmë një intervistë fillestare telefonike nga e hëna në të premte, nga ora 08:30 deri në 18:00. Gjithashtu dëshirojmë të theksojmë se aktivitetet tona i nënshtrohen pajtueshmërisë me Aktin e Kredisë Konsumatore (LCC)
Shembull i llogaritjes: Financimi 10,000 CHF. Një normë efektive vjetore e interesit prej 5.9% deri në 9.9% rezulton në kosto totale për 12 muaj nga 308 CHF deri në 524 CHF. Norma përfundimtare e interesit varion, në varësi të situatës së secilit klient, nga 5.9% në 9.9%. Nuk ka asnjë aplikim ose kosto shtesë: ju paguani vetëm interesin e kredisë.

Dërgimi, ju lutem prisni...

loading
0Shuma e kredisë së dëshiruar
1Të dhënat personale
2Gjendja juaj

Kërkesa juaj në dy minuta!

Ofertë falas dhe jo detyruese

Plotësoni formularin e kërkesës për kredi dhe merrni një përgjigje definitive brenda 24 orëve. Do të merrni një vendim paraprak për vetëm 5 minuta me rastin e telefonatës sonë të parë. Kërkesa themelore: punoni në Zvicër ose keni të ardhura.

Shuma e dëshiruar: CHF 
Kohëzgjatja e huadhënies:  muaj

Të dhënat personale

Të dhënat tuaja na transmetohen në mënyrë të sigurt dhe priten në Zvicër. Ne jemi subjekt i sekretit bankar zviceran.
Gjinia
Kjo fushë duhet të plotësohet.
Emri
Kjo fushë duhet të plotësohet.
Mbiemri
Kjo fushë duhet të plotësohet.
Data e lindjes
Përshembull: 15.04.1980
Të gjitha fushat duhet të plotësohen.
Numri Postal/Qyteti
Kjo fushë duhet të plotësohet.
Telefoni mobil
Hapësirë e pavlefshme.
E-maili privat
Hapësirë e pavlefshme.
Unë pranoj kushtet e përdorimit.
Duhet t’i pranoni kushtet e përdorimit.

Gjendja juaj

Lloji i punës
Hapësirë e pavlefshme.
Të hyrat neto mujore (CHF)
Hapësirë e pavlefshme.
Qira ose hipotekë mujore me tarifa
Të gjitha fushat duhet të plotësohen.
Përmbarimet
Hapësirë e pavlefshme.
Si shkoni në punë?
Hapësirë e pavlefshme.
Shpenzime të tjera biznesi (mujore)
Hapësirë e pavlefshme.
Shtetësia/Letërnjoftimi (ID)
Hapësirë e pavlefshme.
Kredi të hapur (pa paguar) ose Leasing
Hapësirë e pavlefshme.
Përkujdesje për femijë
Hapësirë e pavlefshme.
Viti i lindjes
Hapësirë e pavlefshme.
Gjendja familjare
Hapësirë e pavlefshme.
Lloji i punës që bën bashkëshortja/ti juaj
Hapësirë e pavlefshme.
Manželský dopravný prostriedok
Hapësirë e pavlefshme.
Shpenzimet e tjera të biznesit të bashkëshortit (mujore)
Hapësirë e pavlefshme.
Nëse është e aplikueshme, paga neto e bashkëshortit tuaj (CHF)
Hapësirë e pavlefshme.
Shënim / Na tregoni për projektin tuaj
Hapësirë e pavlefshme.
Ju nuk i keni plotësuar të gjitha fushat, ju lutemi plotësoni të gjitha fushat e detyrueshme më lart.

Kërkesa u dërgua me sukses

Probleme teknike

Opinion of our customers

Llogaritësi i buxhetit

Çfarë mundësie për kredi keni ?

Planifikoni me llogaritësin tonë të buxhetit dhe rastet e studimit

Llogarit buxhetin tim >

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
  photo_phone
  Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
   Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,78 von 5 Sternen 521 Bewertungen auf ProvenExpert.com