Grumbullimi i kredive

Thjeshtoni kur gjërat vështirësohen

check Grumbullimi i kredive

Konsolidimi i kredisë

A po kërkoni të kurseni me lehtësi deri në 40% në pagesat tuaja mujore, kreditë e papaguara, bilancin e kartave të kreditit (MasterCard, Visa, American Express, Diners Club)?

Pagesat tuaja mujore janë grumbulluar dhe janë shumë të larta? A keni menduar për konsolidimin e kredisë? MultiCredit studion dosjen tuaj për t’ju dhënë përfitimet, falë këshillave të ekspertëve të saj. Konsolidimi i kredisë.

Me konsolidimin e kredisë, kurseni para dhe fitoni me një normë interesi më të mirë.

Farë është një bashkim kredie?

Konsolidimi i huasë: zgjedhja e thjeshtësisë kur gjithçka është e ndërlikuar.

Kjo zgjidhje konsiston në riorganizimin e angazhimeve tuaja të ndryshme bankare, ndërsa ju bën të përfitoni nga normat më të mira të interesit në treg.

 • Ju gruponi angazhimet tuaja bankare në një kredi të vetme personale
 • Ne kujdesemi të shlyejmë kreditë tuaja të papaguara nga institucionet financiare
 • Ne kujdesemi për të gjitha procedurat administrative
 • Ju përfitoni nga një normë më e mirë interesi dhe një kohëzgjatje shlyerjeje e përshtatur për nevojat tuaja
 • Ju keni vetëm një kontakt dhe një faturë mujore
 • Ne ofrojmë një përgjigje të shpejtë për kërkesën tuaj

Regroupement de crédits, MultiCrédit à Lausanne

Kërkoni një ofertë

Kur vjersha për këshilla falas me përfitime të drejtpërdrejta.

A keni angazhime të vazhdueshme? A doni të konsolidoni kreditë tuaja falë një marrje të dobishme të menaxhuar nga specialistë të fushës? Mos hezitoni të na besoni me dosjen tuaj.

Për vetëm 2 minuta ju mund të parashtroni falas me kërkesën tuaj online, në mënyrë besueshme dhe të sigurt. Zakonisht do të merrni përgjigjen brenda 5 minutave.

Kurseni duke bashkëpunuar për dosjen tuaj me një specialist.

 • Siguria dhe konfidencialiteti
 • Afërsia dhe përgjegjësia
 • Mbështetje e garantuar në më pak se 24 orë
 • Shkalla e ulët e kredisë sesa konkurrenca

Llogaritësi i buxhetit

Çfarë mundësie për kredi keni ?

Planifikoni me llogaritësin tonë të buxhetit dhe rastet e studimit

Llogarit buxhetin tim >

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
  photo_phone
  Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
   Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,74 von 5 Sternen 745 Bewertungen auf ProvenExpert.com