Kartat e kreditit

Shumëfishim në xhepin tuaj

check Kartat e kreditit

Rritja e limitit të kredisë, kartat

Zgjidhja jonë në rast përdorimi intensiv të kartelave tuaja

Kërkoni një limit më të lartë të kredisë ose më shumë Likuiditet ? Kartat

Jeni në moshën e pjekur dhe keni të drejtë për kredi ose nuk jeni më shumë se 70 vjeç, ne shqyrtojmë për ju zgjidhjen më të mirë për lëshimin e një kartele të re të kreditit.

Ndërmjet 3,000 CHF dhe 400,000 CHF kredi totale, e përshtatshme për buxhetin dhe situatën tuaj financiare.

Boniteti dhe dhe Analiza e vlerësimit të kredisë

Një kartë të re krediti: Po, por të arsyeshme !

Prej 1999 dhe falë profesionalizmit të Multitcrédit, mijëra klientë përfitojnë nga qasja në kartat e kreditit, madje edhe për njerëzit mbi 70 vjeç.
Falë shqyrtimit më të zgjeruar të dosjes tuaj nga specialistët tanë, ju mund të gëzoni përparësitë e një karte krediti :

 • Fleksibilitet, këste të personalizuara
 • Përzgjedhja e kësteve minimale ndërmjet 10% dhe 15% të mbetjes së hapur të kredisë për një rezervë të rritur të likuiditetit
 • Përfitoni nga një metodë të sigurt dhe të favorshme të pagesave
 • Pagesa pa asnjë kontakt është e mundur
 • Ju keni qasje në llogarinë tuaj falë aplikacioneve dhe mund të aktivizoni drejtpërdrejt funksionin e ndihmës së partnerit tonë
 • Moderne, të sigurta, këto kartela ju lejojnë të menaxhoni në një nivel të lartë buxhetin tuaj

Carte de crédit, MultiCrédit à Lugano

Fleksibel, të thjesht

A keni nevojë të rregulloni buxhetin tuaj ?

A e keni tejkaluar limitin e kredisë? Sepse ndodheni para një situate të papritur personale, familjare dhe profesionale dhe nuk mund të paguani më faturat ose sepse keni nevojë për më shumë likuiditet?

Për të siguruar që ndodhitë të mos kufizojnë më tutje autonominë tuaj private, specialistët e MultiCredit do të propozojnë një zgjidhje falas dhe që i përshtatet rrethanave tuaja financiare.

Me kartelën tuaj të dëshiruar të kreditit do të siguroni edhe kredinë e përshtatshme për ju.

Shpejt dhe lehtë, Kartat e kreditit

Aplikoni për kartën tuaj të kreditit në vetëm 2 minuta

Pyesni për një ofertë dhe plotësoni kërkesën online duke na besuar dosjen tuaj.

Këshillimi ynë i shpejtë, e i personalizuar është një zgjidhje e vërtetë. Specialistët tanë për ju analizojnë kushtet më të mira të kartelës tuaj të re të kreditit ose do të rrisin kufirin tuaj të kredisë.

Në MultiCredit, ne këshillojmë klientët tanë për një kredi të arsyeshme për të shmangur borxhet tjera.

 • Siguria dhe konfidencialiteti
 • Afërsia dhe përgjegjësia
 • Mbështetje e garantuar në më pak se 24 orë
 • Shkalla e ulët e kredisë sesa konkurrenca

Llogaritësi i buxhetit

Çfarë mundësie për kredi keni ?

Planifikoni me llogaritësin tonë të buxhetit dhe rastet e studimit

Llogarit buxhetin tim >

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
  photo_phone
  Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
   Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,75 von 5 Sternen 755 Bewertungen auf ProvenExpert.com