Riblerje të kartave të kreditit

Thjeshtoni jetën tuaj të përditshme dhe rrisni limitet

check Riblerje të kartave të kreditit

Për të marrë përsëri kontrollin e bilancit të kartës suaj të kreditit

Ju keni shterur limitin e kredisë ose e keni tejkaluar !

Keni nevojë për një zgjidhje financiare? Ne kemi një zgjidhje financiare duke riblerë kartën tuaj të kreditit ose gjejmë zgjidhje të tjera financiare. Ne përpiqemi të gjejmë një zgjidhje të përgjithshme për t’u dhënë atyre më shumë likuiditet ose për të mundësuar deri në 40% këste më të ulëta.

Falë MultiKredit, ata marrin një limit më të lartë të kredisë nga sa ofrojnë bankat tradicionale.

Kur duhet të vendos për të riblerë kartën time të kreditit ?

Çfarë mundëson sot gjendja ime aktuale financiare ?

Kredi private, bilancet e kartave të kreditit si: Visa, Mastercard, American Express, Diners Club dhe Leasing, të gjitha kombinojnë kreditë tuaja deri në një shumë maksimale 400,000 CHF dhe do të përfitoni nga një administratë e thjeshtuar.

Shtesat mund të çojnë në keqkuptim dhe borxhe të tepërta. Multicrédit shqyrton zgjidhjen më të mirë për riblerjen e kredive aktuale dhe kartave të kreditit për të optimizuar buxhetin tuaj.

MultiKredit ata marrin format e nevojshme që janë të qarta, të lexueshme dhe të kuptueshme për të gjithë. Nuk do të  keni më dhimbje koke!

Debt cons
Miglior tasso di interesse per un credito al consumo?

MasterCard, Visa, American Express, Diners Club

Jeni të shqetësuar ? Ne mund të bëjmë më shumë për ju

Riplerja e bilancit të kredisë trajtohet në të njëjtën mënyrë si kërkesa për një kredi personale. Do të ishim të lumtur nëse ne mund t‘ju propozojmë riblerjen:

 • Kredi private: Pavarësisht me cilën institucion bankar keni një kontratë, ne përpunojmë riblerjen për ju me të gjitha punët administrative.
 • Oferta jonë gjithashtu përfshin kontratën tuaj aktuale të Leasing-ut.
 • Kartë krediti: ne blejmë bilancin e kredisë nga instituti juaj i kartës së kreditit.
 • Zviceran dhe të huajt me Letërnjoftim (ID) “C”, zbritja nga tatimi është i mundur.
 • Personat që punojnë në Zvicër pa përmbarime ose certifikata të humbjes.

Kjo zgjidhje ju mundëson që të zgjasni afatin dhe të përfitoni nga një normë më e ulët e interesit.

Të interesuar për riblerje të kartave tuaja të kreditit ?

Zgjidhjet tona, përparësitë tuaj

Mos hezitoni dhe bëni një kërkesë online. Me ne mund të jetë një alternativë për të shmangur borxhet tjera.

Në formularin tonë online, ju shkruani “shumën e dëshiruar”, shumën e borxhit që ju dëshironi që ne sërish ta blejmë. Ekipi ynë do t’ju kontaktojë shumë shpejt për t’ju bërë një ofertë falas dhe jo të detyrueshme.

Ekipi ynë do t’ju kontaktojë shpejt për të bërë një ofertë falas dhe jo-detyruese në parim.

 • Siguria dhe konfidencialiteti
 • Afërsia dhe përgjegjësia
 • Mbështetje e garantuar në më pak se 24 orë
 • Shkalla e ulët e kredisë sesa konkurrenca

Llogaritësi i buxhetit

Çfarë mundësie për kredi keni ?

Planifikoni me llogaritësin tonë të buxhetit dhe rastet e studimit

Llogarit buxhetin tim >

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
  photo_phone
  Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
   Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,74 von 5 Sternen 745 Bewertungen auf ProvenExpert.com