NVM kredi

Likuiditeti juaj me ose pa një bankë

check NVM kredi

Title

Zgjidhja juaj për të vetëpunësuarit, NVM-të dhe personat privatë

Shërbimi Prestaflex është partneri ynë shumë vjeçar , aktiv që nga viti 2013 me një ekip prej disa specialistësh.

Ju ndihmon lehtë të gjeni mjetet e favorshme për nevojat tuaja.

Partneri ynë propozon financimin nga 100,000 SFR deri në 5 milion SFR , me një proces të shpejtë të vendimmarrjes (3-5 ditë pune pas marrjes së dokumenteve) dhe pagesën e shumës së kredisë 10 ditë pas nënshkrimit të kontratës.

Duke marrë parasysh se ne ofrojmë zgjidhje individuale, ne duam të dëgjojmë më shumë klientelën dhe të kemi raport me të, në mënyrë që secilën kërkesë ta trajtojmë individualisht përmes këshillimeve neutrale dhe analizës së përgjithshme të situatës tuaj.

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një kredi për NVM apo për të vetëpunësuarit, specialistët janë në dispozicionin tuaj!

Kredi rrotulluese me financim prej 200'000 CHF

Hua e personalizuar, kohëzgjatja fleksibile

Kredia rrotulluese është një formë e kredisë në të cilën mund të përcaktoni kohëzgjatjen dhe gjatë së cilës paguani vetëm interesin. Në fund të kontratës mund të zgjidhni midis një shlyerjeje të plotë ose rinovim të kontratës për një periudhë tjetër.

Falë kësaj zgjidhjeje, gjithmonë keni një shumë fleksibile që ju lejon të kompensoni mungesën e likuiditetit.

 • Kredia rrotulluese: modalitetet
 • Shuma e kredisë rrotulluese
 • Shuma deri 200’000 SFR

Zgjidhni një shumë që ju nevojitet – Ju paguani vetëm interesin.

 • Pas skadimit është i mundur një rinovim
 • Rinovimi fleksibël

Kontrata hartohet për një afat prej 6 – 36 muaj, rinovimi është i mundur kur skadon. Shlyerja e kredisë rrotulluese. Shlyerja në rast të skadimit.

Miglior tasso di interesse per un credito al consumo?
Regroupement de crédits, MultiCrédit à Lausanne

Kredi për biznes me ose pa bankë

Mjetet që ju nevojiten

Falë një kredie për NVM, ju përfitoni nga një sasi e zgjedhur me të cilën mund të specifikoni projekte në biznesin tuaj dhe të zhvilloni më tej kompaninë tuaj.

Mos harroni një mundësi për shkak të kufizimeve të likuiditetit!

 • Kredi për NVM-të tuaj: Modalitetet
 • Vlera e kredisë për NVM-të
 • Shuma nga 100,000 SFR

Zgjidhni një shumë me të cilën mund të realizoni projektet tuaja.

 • Kufiri i huasë
 • Limiti i kredisë

Merrni një limit atraktiv të kredisë dhe tërhiqni deri në 10,000,000 SFR ose më shumë!

 • Zgjedhja e ripagesës
 • Shlyerja ndërmjet 6 dhe 60 muaj

Përfitoni nga liria e madhe falë ripagesës fleksibile mujore ose vjetore.

Cashflex MultiCredit GmbH 

90769

Klientët na besuan

15000

Aplikimet për kredi çdo vit

25

Aktiviteti juaj në Zvicër

500 Mio

franga zvicerane në kredi që nga viti 1999

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
  photo_phone
  Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
   Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,75 von 5 Sternen 784 Bewertungen auf ProvenExpert.com