Riblerje të kredisë

Një zgjidhje e thjeshtuar që meriton të dihet

check Riblerje të kredisë

Angazhimet tuaja të vazhdueshme

Kohëzgjatja

Vlera në CHF

0

Pagesat mujore nga

Pagesa mujore përfshirë amortizimin, kamatat dhe sigurimi në rast vdekjes nga

0

mujore

 

Pagesat mujore/ Përfshirë edhe rimbursimet :

 • Amortizimi
 • Kamatat
 • Sigurimi në rast vdekjes

Riblerja e kredive

Ju keni disa kredi të papaguara. Ju po paguani këste të larta dhe norma e interesit është shumë e lartë? Riblerje të kredisë

Nëse grumbullohen, mund të çojnë në mbiborxhe. Multicrédit studion opsionet e mundshme të riblerjes për të optimizuar buxhetin tuaj.

Kjo zgjidhje financiare është e zakonshme në Zvicër, dhe mund të mbyllet deri në një afat prej 7 vjetësh.

Kredi private, bilanci i kartës së kreditit dhe Leasingut; doni të përfitoni nga potenciali i kursimit? Riblerje të kredisë

Fleksibel, të thjesht

Një buxhetim i qartë përmirëson efektivitetin tuaj financiar

Zëvendësoni këstet e ndryshme mujore në institucione të ndryshme nëpërmjet një institucioni bankar me vetëm në një këst borxhin e përgjithshëm.
Norma është më e ulët dhe ju keni vetëm një fletëpagesë mujore dhe vetëm një partner.

MultiCredit ju ofron dokumente të qarta dhe lehtë të kuptueshme.

Chi puo' ottenere un prestito in Svizzera?

Riblerje të kredisë: përfitimet

Disa kredi të papaguara? Shumë shtrenjtë? Kurseni!

Riblejre të kredisë është një zgjidhje interesante financiare për të balancuar buxhetin tuaj dhe për të optimizuar nevojat tuaja financiare.

 • Ne negociojmë për normën më të ulët të interesit.
 • Nëse kohëzgjatja e kësteve bëhet shumë e ngarkuar, plani i pagesave mund të rregullohet duke riblerë sërish kreditë.
 • Këstet mujore zbriten, norma e interesit dhe përfundimisht financat tuaja.

MultiCredit ju ndihmon të menaxhoni në mënyrë të arsyeshme modelet e financimit për të parandaluar borxhet tjera.

MultiCredit

Gjetja e zgjidhjes më të mirë në interes të klientit tonë është misioni ynë i parë.

MultiCredit, përkushtimi ynë për të mbështetur klientët tanë në jetën e përditshme falë këshillimeve të personalizuara, zgjidhjeve relevante dhe afatgjate.

Kredi private, riblerje të huadhënies, riblerje të Leasingut, riblerje dhe grumbullimit të mbetjes në kartelat e kreditit, kartelave të kreditit, por edhe ndihmë për shlyerjen e borxheve, specialistët tanë pos që ju shoqërojnë nga ana tjetër edhe ju këshillojnë në të gjitha sferat.

 • Siguria dhe konfidencialiteti
 • Afërsia dhe përgjegjësia
 • Mbështetje e garantuar në më pak se 24 orë
 • Shkalla e ulët e kredisë sesa konkurrenca

Kredia juaj në 4 hapa

E thjeshtë dhe e shpejtë

Kërkesë

Ju plotësoni formularin e kërkesës për kredi sipas nevojave tuaja.

2 min

Propozim

Ne analizojmë rastin tuaj dhe propozojmë një zgjidhje.

12 orë

Nëshkrimi

Sapo të jetë e gatshme kontrata, ju vetëm duhet ta nënshkruani atë dhe ta dërgoni te ne.

24 orë

Transferi

Shuma do të transferohet në llogarinë tuaj.

14 ditë (periudha ligjore)

Llogaritësi i buxhetit

Çfarë mundësie për kredi keni ?

Planifikoni me llogaritësin tonë të buxhetit dhe rastet e studimit

Llogarit buxhetin tim >

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
  photo_phone
  Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
   Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,77 von 5 Sternen 466 Bewertungen auf ProvenExpert.com