MultiCredit Financon projektet tuaja, kreditë

Gjetja e zgjidhjes më të mirë për projektin tuaj është angazhimi ynë

check MultiCredit Financon projektet tuaja, kreditë

Kredia juaj në 4 hapa të thjeshtë me MultiCredit

1
FILLIMI I APLIKIMIT PËR KREDI

Ju plotësoni formularin e aplikimit për kredi sipas nevojave dhe mundësive tuaja dhe na dërgoni dokumentet e nevojshme.

2 min


ANALIZA E DOSJES DHE PROPOZIMIT

Ne ju ofrojmë një zgjidhje të përshtatur për projektin tuaj dhe profilin tuaj sipas të dhënave të mbledhura nëpërmjet formularit dhe dokumenteve mbështetëse të dërguara.

12 orë


Korrigjimi i kujdesshëm dhe nënshkrimi i kontratës

Pasi të jetë përpiluar kontrata, ju duhet vetëm ta nënshkruani atë dhe ta dërgoni tek ne sa më shpejt që të jetë e mundur.

Ky hap varet nga reagimi juaj.


Transferimi i shumave në llogarinë tuaj

Shuma është paguar në llogarinë tuaj bankare dhe ju mund ta dispononi lirisht.

14 ditë
(afati ligjor)

Zgjidhjet tona të financimit (kreditë)

Për çdo situatë

MultiCredit

Gjetja e zgjidhjes më të mirë në interes të klientëve tanë është përparësi kryesore e jona

MultiCredit, përkushtimi ynë për të mbështetur klientët tanë në jetën e përditshme falë këshillimeve të personalizuara, zgjidhjeve relevante dhe afatgjate.

Kredi private, riblerje të huadhënies, riblerje të Leasingut, riblerje dhe grumbullimit të mbetjes në kartelat e kreditit, kartelave të kreditit, specialistët tanë pos që ju shoqërojnë nga ana tjetër edhe ju këshillojnë në të gjitha sferat.

Po kërkoni financim për NVM-të?

Kontaktoni partnerin tonë Prestaflex

Shërbimi Prestaflex është partneri ynë i vjetër, aktiv që nga viti 2013 dhe me një ekip prej disa specialistësh. Në gjendje t’ju ndihmojë të financoni nevojat tuaja në një mënyrë të thjeshtë dhe të dobishme.

Shërbimi Prestaflex ofron financim nga 100,000 CHF në 5 milion me një proces të shpejtë vendimmarrje (3 deri në 5 ditë pune pas marrjes së të gjitha dokumenteve) dhe një pagesë brenda 10 ditëve pas nënshkrimit të kontratës .

Të shqetësuar për të ofruar zgjidhje të individualizuara, ata i japin përparësi dëgjimit dhe marrëdhënieve me klientët në mënyrë që t’i përgjigjen më së miri çdo kërkese përmes këshillave neutrale, si dhe një analize të përgjithshme të situatës tuaj.

90769

Klientët na besuan

15000

Aplikimet për kredi çdo vit

25

Aktiviteti juaj në Zvicër

500 Mio

franga zvicerane në kredi që nga viti 1999

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
    photo_phone
    Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
      Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,75 von 5 Sternen 755 Bewertungen auf ProvenExpert.com