Rreth nesh

Prej 1999 në afërsinë tuaj

check Rreth nesh
about credit agency multicredit

MultiKredit Fribourg

Gjetja e zgjidhjes më të mirë në interes të klientëve tanë është përparësi kryesore e jona

MultiCredit, përkushtimi ynë për të mbështetur klientët tanë në jetën e përditshme falë këshillimeve të personalizuara, zgjidhjeve relevante dhe afatgjate. Rreth nesh

Për të përmbushur këto kritere, zyra jonë shqyrton shumë mundësi, dhe punon me partnerë të ndryshëm financiarë dhe ne negociojmë për shërbimet më të mira.

Histori

1999, M. Aslan, ka hapur MultiCredit Fribourg me vlerat e saj :

“Respekt dhe komunikim = në shërbim të cilësisë”

Qëllimi i tij : rekomandon një financim të përshtatshëm që të jetë i arritshëm për klientët.

Ne i ndihmojmë klientët tanë :

 • Dëshirat për t’i realizuar, një projekt.
 • Zgjidhur një situatë të vështirë të përkohshme.
 • Thjeshtuar jetën e përditshme.
 • Ofruar një alternativë në rast të anulimit të një kredie bankare.
 • Gjetur një rrugëdalje për një situatë të veçantë të financimit.

Münür ASLAN directeur Cashflex MultiCredit Fribourg le spécialiste du crédit privé en Suisse

Z. Münür ASLAN – Drejtor

Crédit indépendant - avantages

Që nga viti 1999

 • MultiKredit ka përpunuar më shumë se 150,000 kërkesa për kredi.
 • Menaxhon një numër prej më shumë se 65,000 klientëve.
 • Siguron përpunimin ekskluziv në Zvicër dhe garanton sigurinë e të dhënave.
 • Garanton normën më të mirë të interesit për klientin.
 • Ofron këshillim të personalizuar dhe relevant.
 • Cakton një vlerë para se të propozon kredinë.
 • Mundëson maksimumin për interesat e klientëve të saj.

Këto janë cilësitë e Multicrédit, një lojtar i rëndësishëm si një ndërmjetës financiar në të gjithë Zvicrën.

Vlerat tona

Vlerat e MultiCredit bazohen në një angazhim të ndjekur nga interesat e klientit, falë afërsisë me klientin, ato ndryshojnë falë reputacionit dhe besueshmërisë.

Zyra jonë aplikon vlerat e saj fondamentale për të ruajtur kuptimin e ofertës së saj dhe për të vazhduar qëndrueshmërinë me partnerët e saj. Kur njohim një vlerë kuptohet se sa shumë angazhohemi për të :

Në të gjitha

nivelet

MultiCredit ju siguron përpunimin e të gjithë klientëve që vijnë nga Zvicra po ashtu edhe nga regjione të ndryshme.

«Shumë e rëndësishme është për ne dhe na fle në zemër kur takojmë klientët tanë dhe komunikojmë me ta në gjuhën e tyre amtare. Ekspertët tanë kompetent komunikojnë në shumë gjuhë. Kjo tregon qartë përkushtimin e ekipit tonë. »

Gjithmonë

nga personi në person

Pas çdo kërkese, ekziston një situatë e veçantë, për këtë shkak ne në Multiservice marrim parasysh tërësinë e dosjes suaj.

Ne gjithmonë ndjekim limite të arsyeshme të kredisë dhe kontrollojmë në mënyrë sistematike situatën e klientit për t’i shmangur borxhet tjera.

Përshtatur

sipas klientit

Shqetësimi ynë : Të ofrojë  për ju një shërbim të bazuar në situatën tuaj personale. Për ne, kjo do të thotë të gjeni zgjidhje alternative nëse produkti juaj i dëshiruar nuk është i realizueshëm.

Ne i kushtojmë rëndësi kapitale të dhënave të marra dhe për këtë shkak janë sidomos të ndjeshme, gjithashtu për transmetimin e të dhënave dhe sekretin bankar.

MultiKredit, mbështetet nga një numër i madh rekomandimesh nga klientët dhe për këtë është falënderuese

Shërbimet

Kredi private, riblerje të huadhënies, riblerje të Leasingut, riblerje dhe grumbullimit të mbetjes në kartelat e kreditit, kartelave të kreditit, por edhe ndihmë për shlyerjen e borxheve, specialistët tanë pos që ju shoqërojnë nga ana tjetër edhe ju këshillojnë në të gjitha sferat

Ju :

Punëtorë, nëpunës civilë, kuadër, drejtorë, nëpunës civilë ndërkombëtarë, punëtorë ndërkufitarë, Expatriat …

Ne sigurisht që do të punojmë me ju dhe do të përgatisim një ofertë ose krejt thjesht vetëm një këshillim.

Kërkoni një zgjidhje speciale

Mos hezitoni te na telefononi direkt në zyrat tona të kredisë ose në faqen tonë të internetit të filloni online në mënyrë të besueshme të plotësoni formularin e kërkesës për kredi.

 • Ne përpunojmë kërkesat për kredi në nivel vendi vit pas viti
 • Ne përpunojmë më shumë se 15,000 kërkesa çdo vit
 • Zyra jonë përbëhet nga rreth 10 punonjës / ekspertë / këshilltarë të klientëve për shërbimin tuaj
 • Ne përpunojmë kërkesa në gjuhë të ndryshme si: frëngjisht, gjermanisht, anglisht, italisht, portugalisht, spanjisht, turqisht
 • Ne u ofrojmë klientëve tanë këshilla përgjithshme për të gjitha situatat
 • Ne kemi një gamë të gjerë të produktesh që mund të përshtaten për nevojat tuaja
 • Të dhënat tuaja do të ruhen vetëm në një server të besueshëm dhe të sigurt në Zvicër
 • Ne garantojmë që kërkesa juaj të përpunohet brenda më pak se 24 orësh
 • Ne ofrojmë norma më të ulëta interesi sesa konkurrenca
 • Ne do t’i përgjigjemi kërkesës tuaj brenda 5 ditë pune

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
  photo_phone
  Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
   Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,75 von 5 Sternen 784 Bewertungen auf ProvenExpert.com