Kredi për shkollim

Investimi në të ardhmen tuaj

check Kredi për shkollim

Kredi për shkollim

Financimi i studimeve dhe trajnimeve postgradual, shkollimit të mëtejshëm ose shkollimit privat, përzgjidhni njërin variant

Mbështetni shkollimin e mëtejshëm për fëmijën tuaj,  të mësojë një gjuhës të huaj, riorientim profesional ose shkollë private.

Me Multicrédit, ju përfitoni nga normat më të mira të interesit dhe llogaritni kredinë tuaj, si një hap të rëndësishëm në jetën tuaj.

Kredia për kualifikim, investimi për të ardhmen tuaj.

Kredi për shkollim

Përpunimi ynë i thjeshtë dhe i shpejtë lehtëson regjistrimin urgjent në shkollën tuaj të rikualifikimit

Për shkak se jemi të bindur që një kredi shkollimi për familjen mund të jetë një zgjidhje e thjeshtë, Multicrédit kujdeset për proceset administrative dhe ofron garancitë e nevojshme për përpunimin e kërkesës tuaj:

 • Siguri: Të gjitha informacionet tuaja mbahen në besim të plotë.
 • Profesionalizëm: Zyra jonë ka qenë aktive në këtë fushë që nga viti 1999.
 • Përparësitë: përfitoni nga fleksibiliteti për kredinë tuaj të kombinuar me një normë të ulët interesi.
 • Kredi nga 3,000 CHF në 400,000 CHF.
 • Për shkak të ndodhive të paparashikuara si humbja e vendit të punës, sëmundja, aksidenti, divorci, etj, Multicrédit është afër jush për të reduktuar rrezikun financiar falë masave të ndërmarra me kohë.

Përfitoni nga këshillim ynë sot – nesër mbase mund të jetë shumë vonë.

Financement d'études et de formations

Një zgjidhje fleksibile

Shkollim i mëtejshëm do të thotë ndryshim, kështu që financimi duhet të jetë i adaptueshëm

Përparësitë tuaja: Specialistët tanë kontrollojnë falas vlefshmërinë tuaj të kredisë në mënyrë që t’ju sigurojnë një kredi të shkollimit të mëtejshëm në përputhje me situatën tuaj financiare.

Mos hezitoni të merrni hapin tjetër profesional ose atë të ardhshëm. Përzgjidhni këstet mujore midis 12 dhe 84 muaj dhe bëhuni gatu për të ardhmen tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Zgjidhjet tona, përparësitë tuaja

Falë kredisë, kurseni? Ju keni pyetje për një këshillim personal

A e dinit? Zviceran ose i huaj me një letërnjoftim (ID) C, falë kredisë për shkollim të mëtejshëm ju mund të përfitoni nga lehtësimi i taksave. A keni tashmë një kredi? Le të flasim për të.

Zgjidhjet tona për riblerjen ose kombinim të kredive, ndonjëherë sjellin mundësi të papritura.

Plotësoni formularin tonë të aplikimit në faqen tonë të internetit – në vetëm 2 minuta. Ne përgjigjemi falas, shpejt dhe pa detyrime.

 • Siguria dhe konfidencialiteti
 • Afërsia dhe përgjegjësia
 • Mbështetje e garantuar në më pak se 24 orë
 • Shkalla e ulët e kredisë sesa konkurrenca

Llogaritësi i buxhetit

Çfarë mundësie për kredi keni ?

Planifikoni me llogaritësin tonë të buxhetit dhe rastet e studimit

Llogarit buxhetin tim >

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
  photo_phone
  Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
   Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,75 von 5 Sternen 784 Bewertungen auf ProvenExpert.com