Blog kredi

Kreditë, na ndiqni

check Blog
Crédit indépendant en Suisse MultiCredit finance les indépendants avec un prêt personnel

Unë jam i vetëpunësuar, si mund të marr kredi?

Si person i vetëpunësuar, unë jam edhe “dirigjent” i kompanisë time. Përveç punës, koha e vlefshme e një të vetëpunësuari karakterizohet edhe nga burokracia e lodhshme.

Rachat de crédit regroupement de vos prêts personnels baissez la charge des intérêts

Riblerja dhe konsolidimi i të gjitha kartelave tuaja të kreditit

Nëse përdorni kartela të shumta krediti, një ditë mund të përballeni me një mal borxhi. Me këtë situatë fatkeqe dhe një normë interesi prej 12.5%, është koha e fundit të rishikoni gjendjen dhe të shmangni kostot.

Les codes ZEK et IKO

Mashtruesit në biznesin e kredive

Mashtrimet në sferën e kredive prekin të gjithë! Zbuloni 10 të dhëna që ju bëjnë të vëmendshëm dhe ju mundësojnë të shmangni nënshkrimin e një kontrate me mashtruesit.

Remboursement de crédit par anticipation MultiCredit Fribourg crédit bancaire

Kredia personale në Zvicër dhe shlyerja e parakohshme

Ne flasim aq fare pak rreth kësaj. Duke marrë një kredi personale, ju fitoni liri, për më tepër kur e krahasojmë atë me leasingun! Me këtë lloj financimi mund të bëni paraprakisht pagesën dhe njëkohësisht të kurseni!

Assurance crédit pour le crédit à la consommation MultiCredit Fribourg vous conseille

Sigurimi i kredisë në rast vdekjeje: çfarë ndodh me kredinë time?

Është e arsyeshme që kjo pyetje të shtrohet për t`i mbrojtur personat që janë afër jush. Çfarë lajmi i mirë! Ndoshta ju nuk e keni ditur se, në kundërshtim me leasingun, në kredinë private rreziku për rast të vdekjes është i mbuluar automatikisht.

Crédit personne en cas de divorce ou séparation MultiCredit vous conseille pour votre prêt bancaire

Shkurorëzim ose ndarje, çfarë do të bëhet me kredinë time private?

Të marrësh pak qartësim rreth situatës tuaj financiare gjatë kësaj faze të ndryshimit, është diçka e mirë për ju. Çfarë detyrimesh kanë të dyja palët? Kush i paguan këstet për shlyerjen e kredisë suaj?

leasing auto ou crédit véhicule Multicredit Fribourg finance votre achat de véhicule en Suisse (Genève, Zurich, Berne, Bâle, Lausanne, Lugano...)

Leasing apo kredi për veturë?

Ju keni tashmë një Lesing (qira) për veturë ose dëshironi që të paguani veturën tuaj të re? Nëse e krahasoni kredinë private me Lesingun, do të arrini një potencial të madh kursimesh. Zbuloni të gjitha përparësitë e kredisë private.

Crédit responsable: protection contre le surendettement

Crédit responsable: protection contre le surendettement

L’association suisse des banques de crédit et établissements de financement (ASBCEF) considère que le point central pour l’octroi d’un crédit responsable concerne la capacité d’emprunt du preneur de crédit. Quelles sont les mesures concrètes adoptées pour éviter le surendettement des preneurs de crédits?

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
    photo_phone
    Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
      Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,75 von 5 Sternen 755 Bewertungen auf ProvenExpert.com