Politika e privatësisë

Politika e privatësisë

Mouseflow

Kjo faqe interneti përdor Mouseflow: një mjet analitik uebsajti që ofron rishikim të sesioneve, harta të nxehtësisë, gypa, analitikë formularësh, fushata reagimesh dhe veçori/funksionalitete të tjera të ngjashme. Rrjedha e miut mund të regjistrojë klikimet tuaja, lëvizjet e miut, rrotullat, plotësimet e formularëve (goditjet e tasteve) në fusha të papërjashtuara, faqet e vizituara dhe përmbajtjen, kohën e kaluar në sajt, shfletuesin, sistemin operativ, llojin e pajisjes (desktop / tabletë / telefon), rezolucionin e ekranit, lloji i vizitorit (hera e parë/kthimi), referuesi, adresa IP e anonimizuar, vendndodhja (qyteti/vendi), gjuha dhe meta të dhëna të tjera të ngjashme. Mouseflow nuk mbledh informacion në faqet ku nuk është i instaluar dhe nuk gjurmon ose mbledh informacion jashtë shfletuesit tuaj të internetit. Nëse dëshironi të tërhiqeni, mund ta bëni këtë në https://mouseflow.com/opt-out. Nëse dëshironi të merrni një kopje të të dhënave tuaja, korrigjoni ose fshini ato, ju lutemi na kontaktoni fillimisht ose, si opsion dytësor, kontaktoni Mouseflow në privacy@mouseflow.com.

Për më shumë informacion, shihni Politikën e Privatësisë së Mouseflow në http://mouseflow.com/privacy/.

Për më shumë informacion rreth Mouseflow dhe GDPR, vizitoni https://mouseflow.com/gdpr/.

Microsoft Ads

Zgjidhje për menaxhimin e fushatave të paguara SEO në Bing & Yahoo. Të dhënat ruhen nga Microsoft dhe priten në serverë në Shtetet e Bashkuara. Ato na lejojnë të personalizojmë reklamat e transmetuara dhe të masim ndikimin e fushatave reklamuese.
Meta Reklamat, Reklamat në Facebook dhe Instagram
Zgjidhje për menaxhimin e fushatave reklamuese në rrjetet sociale. Të dhënat ruhen nga Facebook dhe priten në serverë në Shtetet e Bashkuara. Ato na lejojnë të personalizojmë reklamat e transmetuara dhe të masim ndikimin e fushatave reklamuese.

Reklamat në Linkedin

Zgjidhje për menaxhimin e fushatave reklamuese në rrjetet sociale. Informacioni i reklamave në LinkedIn është pritur në serverë në Shtetet e Bashkuara. Ato na lejojnë të personalizojmë reklamat e transmetuara dhe të masim ndikimin e fushatave reklamuese.

Menaxhimi i marrëdhënieve me klientët, CRM Mastige, një mjet specifik për Cashflex MultiCredit Sàrl
Zgjidhja jonë e menaxhimit e zhvilluar nga brenda dhe të dhënat e së cilës ruhen në Infomaniak Network SA, hosti numër 1 i internetit në Zvicër. Ne sigurojmë me përpikëri përputhjen me Aktin e Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR) dhe konfidencialitetin e të dhënave të klientëve tanë. Ju mund të na kontaktoni në çdo kohë me postë për të hequr këtë informacion nga databaza jonë.

Cookies për analizën e audiencës: Google Analytics

Kjo faqe interneti përdor Google Analytics. Google Analytics përdor “cookie”, të cilat janë skedarë teksti të vendosur në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në uebfaqen të analizojë se si përdoruesit përdorin sitin. Informacioni i krijuar nga cookie në lidhje me përdorimin tuaj të faqes në internet transferohet në një server Google në SHBA dhe ruhet atje. Adresa juaj IP, sidoqoftë, së pari do të shkurtohet dhe anonimizohet nga Google brenda vendeve anëtare të BE-së ose shteteve të tjera të Marrëveshjes për Zonën Ekonomike Evropiane. Vetëm në raste të jashtëzakonshme, adresa e plotë e IP transferohet në një server Google në SHBA dhe është shkurtuar atje. Google do të përdorë këtë informacion në emër të operatorit të faqes së internetit për të vlerësuar përdorimin tuaj të faqes së internetit, për të përpiluar raporte mbi aktivitetet e faqes në internet dhe për t’i siguruar operatorit të faqes së internetit shërbime të mëtejshme në lidhje me përdorimin e faqes së internetit dhe Internetit në përgjithësi. Google gjithashtu do t’i transferojë këto informacione tek palët e treta, kur kërkohet ta bëjnë këtë me ligj, ose kur palë të treta përpunojnë informacionin në emër të Google. Adresa IP e transmetuar në fushën e Google Analytics nga shfletuesi juaj nuk është e kombinuar me të dhëna të tjera të Google. Ju mund të refuzoni përdorimin e cookies duke zgjedhur cilësimet e duhura në programin e shfletuesit tuaj. Sidoqoftë, dëshirojmë të theksojmë se në këtë rast mund të mos jeni në gjendje të shfrytëzoni plotësisht të gjitha funksionet e ofruara nga kjo faqe interneti. Përveç kësaj, ju mund të parandaloni mbledhjen e të dhënave në lidhje me përdorimin tuaj të faqes në internet (përfshirë adresën tuaj IP) të gjeneruar nga cookie për Google dhe përpunimin e këtyre të dhënave nga Google duke shkarkuar dhe instaluar shtojcën e shfletuesit të disponueshëm nën lidhja vijuese (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fr). Ju gjithashtu mund të klikoni në këtë lidhje për të parandaluar mbledhjen nga Google Analytics. Kështu, një cookie optike ruhet në pajisjen tuaj dhe do të parandalojë mbledhjen e të dhënave tuaja kur vizitoni këtë faqe në të ardhmen. Ju lutemi vizitoni https://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html për më shumë informacion mbi këtë temë.

Cookies për përcjelljen e konvertimit të Google Ads

Kjo faqe në internet përdor programin e reklamimit në internet “Google Ads” dhe, si pjesë e kësaj, gjurmimin e konvertimit. Cookie për ndjekjen e konvertimit aktivizohet kur një përdorues klikon në një reklamë të publikuar nga Google. Këto cookie humbasin vlefshmërinë e tyre pas 90 ditësh dhe nuk përdoren për identifikim personal. Nëse vizitoni faqe të caktuara të kësaj faqe në internet dhe cookie-ja nuk ka skaduar ende, Google dhe ne mund të dimë që ju keni klikuar në reklamë dhe jeni ridrejtuar në këtë faqe. Clientdo klient i Google Ads merr një cookie të ndryshme. Prandaj, cookies nuk mund të gjurmohen përmes faqeve të internetit të klientëve të AdWords. Informacioni i marrë me anë të cookie-t së konvertimit i mundëson CASHFLEX MULTICREDIT SÀRL të përpilojë statistikat e konvertimit. Ne jemi të informuar për numrin e përgjithshëm të përdoruesve që kanë klikuar në reklamën tonë dhe të cilët janë ridrejtuar në një faqe me një etiketë për përcjelljen e konvertimit. Sidoqoftë, ne nuk marrim asnjë informacion personalisht të identifikueshëm në lidhje me përdoruesit. Nëse nuk dëshironi të merrni pjesë në ndjekje, lehtë mund të çaktivizoni cookie-t për ndjekjen e konvertimit të Google në cilësimet e përdoruesit të shfletuesit tuaj të internetit. Ju nuk do të përfshiheni në statistikat e përcjelljes së konvertimit.

Pixel në Facebook

Mjet komunikimi Auditorët me porosi të Uebfaqeve nga Facebook përdoren në këtë faqe interneti. Për përdorimin e tij, pikselet në Facebook janë të integruara në faqet tona të internetit, të cilat ju shënojnë si vizitor në faqen tonë të internetit në një formë anonime, d.m.th. pa qenë në gjendje t’ju identifikojnë si një person. Kur më pas identifikohuni në Facebook, një kontroll jo-i kthyeshëm dhe për rrjedhojë jo personal (vlera hash) e të dhënave tuaja të përdorimit dërgohet në Facebook për qëllime të analizës dhe marketingut. Kjo i lejon Facebook-ut që t’ia atribuojnë vizitën në faqet tona në llogarinë tuaj të përdoruesit. Ne mund t’i përdorim këto informacione për të shfaqur reklama në Facebook. Për produktin Auditorët personalë të faqes në internet, përmendet cookie-ja në Facebook. Për më shumë informacion mbi qëllimin dhe fushën e mbledhjes së të dhënave dhe përpunimin dhe përdorimin e të dhënave nga Facebook si dhe mundësitë e vendosjes së cilësimeve për të mbrojtur privatësinë tuaj, ju lutemi referojuni udhëzimeve për mbrojtjen e të dhënave në Facebook, të cilat mund t’i gjeni në www. facebook.com/ads/website_custom_audience dhe https://www.facebook.com/privacy/explanation. Nëse dëshironi të kundërshtoni përdorimin e audiencave të personalizuara të uebfaqes në Facebook, mund ta bëni këtë këtu: www.facebook.com/ads/website_custom_audience.

Nëse dëshironi të kundërshtoni përdorimin e audiencave të personalizuara të uebfaqes në Facebook, mund ta bëni këtë këtu: www.facebook.com/ads/website_custom_audience.

Retargeting

Uebfaqja jonë përdor teknologji retargeting. Ne i përdorim këto teknologji për ta bërë Internetin të ofrojë më interesante për ju. Kjo teknikë bën të mundur afrimin e përdoruesve të Internetit të cilët tashmë kanë treguar një interes për dyqanin tonë dhe produktet tona përmes reklamave në faqet e internetit të partnerëve tanë. Ne jemi të bindur që është më interesante për përdoruesit e Internetit të shohin një reklamë të synuar nga fushat e interesit sesa një reklamë pa një referencë të tillë për zonat me interes. Afishimi i këtyre mediave reklamuese në faqet e partnerëve tanë është i bazuar në teknologjinë e cookie-ve dhe një analizë të sjelljes së përdorimit të mëparshëm. Kjo formë e reklamimit kryhet plotësisht në mënyrë anonime. Asnjë të dhënë personale nuk është e ruajtur dhe asnjë profil përdorimi nuk është i lidhur me të dhënat tuaja personale. Ju pranoni të përdorni cookie-t për mbledhjen, ruajtjen dhe vlerësimin e të dhënave tuaja të përdorimit. Ju gjithashtu pranoni që të dhënat tuaja mund të ruhen në cookie pas përfundimit të seancës së shfletuesit tuaj dhe që ato mund të rikujtohen, për shembull, herën tjetër që vizitoni faqen e internetit. Ju mund ta revokoni këtë pranim në çdo kohë me efekt për të ardhmen duke refuzuar përdorimin e cookies në cilësimet e shfletuesit tuaj.

Rrezatimi i fenerëve

Kjo faqe interneti përdor etiketat retargeting. Këto etiketa korrespondojnë me një element JavaScript të vendosur në kodin burimor të uebfaqes. Kur një përdorues viziton një faqe në këtë uebfaqe që përmban një etiketë retargeting, një ofrues i reklamave në internet (siç është Google) vendos një cookie në kompjuterin e përdoruesit dhe e cakton atë në listat e grupeve të synuara përkatëse. Ky cookie përdoret gjithashtu për të aktivizuar fushatat retargeting (“reklama me bazë interesi”) në faqet e internetit të tjera. Studimet kanë treguar që shfaqja e reklamave të bazuara në interes është më interesante sesa reklamimi pa referencë të drejtpërdrejtë për interesat ose faqet e internetit të vizituara më parë. Ofruesit e palëve të treta, përfshirë Google, përdorin këto cookie për të shfaqur reklama bazuar në vizitat e mëparshme të një përdoruesi në faqen tonë të internetit. Asnjë të dhënë personale nuk është regjistruar në këtë lidhje. Përdoruesit e kësaj faqe interneti mund të çaktivizojnë përdorimin e cookies nga Google duke vizituar faqen e Google “Ad settings”. Për më tepër, përdoruesit mund të çaktivizojnë përdorimin e cookies nga ofruesit e palëve të treta duke vizituar faqen e çaktivizimit të “Iniciativës së Reklamimit në Rrjet” dhe duke bërë cilësimet e duhura atje.

Cookies për navigim

Nëse shkoni në faqen e hyrjes, do të krijohet një cookie e përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookie-t. Ai nuk përmban të dhëna personale dhe do të fshihet automatikisht kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të regjistroheni, ne do të vendosim një numër cookies për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe preferencat e ekranit. Jetëgjatësia e një cookie për hyrje është dy ditë, ajo e një cookie-je me mundësi ekrani është një vit. Nëse kontrolloni “Më mbaj mend”, cookie-ja juaj e hyrjes do të mbahet për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookie-ja e hyrjes do të fshihet.

Duke modifikuar ose publikuar një botim, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale. Thjesht thotë ID e postës që sapo redaktove. Skadon pas një dite.

Përmbajtja e ngulitur nga faqet e tjera

Artikujt në këtë sit mund të përfshijnë përmbajtje të integruar (për shembull video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e ngulitur nga faqet e tjera sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të shkonte në atë sit tjetër.

Këto uebfaqe mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin cookie, të vendosin mjete për ndjekjen e palëve të treta, të ndjekin bashkëveprimet tuaja me këtë përmbajtje të ngulitur nëse keni një llogari të lidhur me faqen e tyre të internetit.

Për më shumë informacion mund të shkoni në faqen e kushteve tona të përgjithshme.

Llogaritësi i buxhetit

Çfarë mundësie për kredi keni ?

Planifikoni me llogaritësin tonë të buxhetit dhe rastet e studimit

Llogarit buxhetin tim >

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
    photo_phone
    Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
      Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,74 von 5 Sternen 745 Bewertungen auf ProvenExpert.com