Llogaritës i buxhetit – Multikredit – Financon projektet tuaja

Buxhetoni me lehtësi kredinë tuaj

check Llogaritës i buxhetit – Multikredit – Financon projektet tuaja

Të ardhurat (mujore në CHF)


Shpenzimet (mujore në CHF)


Llogarit buxhetin tim


Tepricë buxheti :

0 CHF

Kapaciteti i huadhënies :

0 CHF

Tepricë buxheti

Vlera e përafërt e mbetur, e cila është në dispozicion për ju çdo muaj, pas të gjitha zbritjeve të muajit dhe shpenzimeve të jetesës.

Kapaciteti i huadhënies

Fuqia financiare lejon që ju të vlerësoni shumën e përafërt të kredisë që mund ta merrni. Kjo varet nga llogaritja e buxhetit dhe shuma e lirë e buxhetit.

Zgjidhjet tona

Dëshironi të bëni një llogaritje të buxhetit apo edhe më mirë të zbuloni shumën e kredisë së mundshme? Mos hezitoni të na kontaktoni. Ne me dëshirë do të analizojmë kërkesën tuaj dhe t’ju bëjmë një ofertë pa detyrim.

Letrat e rekomandimit

Na tregoni për planet tuaja

Dëshmia e Marisë dhe Gjonit, Kredi e Rinovueshme e Shpejtë dhe e Lehtë

Shkurte dhe Agron, pensionistë të rinj që kanë një shtëpi me një kopsht, dëshironin të ishin në gjendje të pajisnin pronën e tyre me një pishinë, veçanërisht duke marrë parasysh vizitat e shpeshta të nipërve dhe mbesave të tyre.

Projekti juaj

Shkurte dhe Agron nuk e dinë koston e saktë të punës, por e vlerësojnë atë në 20,000 Chf dhe duan të fillojnë menjëherë. Kështu që ata po i bëjnë thirrje MultiKredit për një hua të shpejtë rrotulluese që mund të personalizohet lehtësisht për t’iu përshtatur nevojave të tyre.

Kërkesa për një hua rrotulluese

Për të marrë një ofertë falas dhe jo-detyruese, pensionistët duhet të paraqesin vetëm një kopje të dokumenteve të tyre identifikuese, një kopje të policës së KVG (sigurimi bazë) dhe një kopje të njoftimeve të tyre të pensionit si dokumente. Meqenëse Shkurte dhe Agron preferojnë të përdorin telefonin, ata mund ta bëjnë kërkesën e tyre shumë lehtë duke kontaktuar agjensinë tonë dhe duke na dërguar me një kopje të të dhënave të tyre.

Diapazoni ynë

Pasi u morën dokumentet, ekipi ynë shpejt sugjeroi një zgjidhje kredie prej 25,000 gjatë 60 muajve. Me një normë interesi prej 6.9%, kjo barazohet me një pagesë fikse mujore prej vetëm 595, e cila përfshin ripagimin e huasë dhe pagesat e interesit. Pas marrjes dhe nënshkrimit të kontratës, Shkurte dhe Agron ishin në gjendje të transferonin paratë e tyre direkt në llogarinë e tyre bankare brenda 14 ditësh.

Credit refinancing Switzerland
Debt cons

Dëshmia e Lucie dhe Antoine për një rezervë prej 5,000

Antoine punon si infermiere në Gjenevë ndërsa Lucie kujdeset për vajzën e saj vetëm 3 vjeçare. Për shkak të shpenzimeve të ndryshme në lidhje me mobilimin e dhomës së tyre të ndenjes, çifti ka nevojë për një rezervë financiare prej rreth 5,000 CHF.

Kërkesa për kredi

Valona dhe Mentor telefonuan MultiKredit direkt për të aplikuar për huanë e tyre. Ata vendosën për një plan ripagimi 24 muaj që u lejon atyre një hapësirë ​​buxhetore të rehatshme për t’u marrë me të papriturat.

Sugjerimi ynë

Pas kontrollit të dosjes dhe dokumenteve të paraqitura, ekipi ynë ishte në gjendje të negocionte një ofertë kredie deri në 10,000 CHF gjatë 24 muajve me partnerët tanë me një normë interesi prej 6.9%. Meqenëse nuk kishin nevojë për një rezervë të tillë parash, çifti zgjodhi një hua prej 8,000 CHF, e cila kushton 357 CHF në muaj.

Përdorimi i rezervës financiare

Pasi të paguhen paratë e huasë, Valona dhe Mentor mund të përdorin shumën e marrë në përputhje me nevojat dhe dëshirat e tyre. Me këtë rezervë parash, Mentor ishte në gjendje të paguante faturat e fundit për mobilimin e dhomës së saj të ndenjes, të blinte një shtrat të ri për vajzën e saj dhe një biçikletë të re për vete dhe gruan e tij.

Deklarata nga Agim dhe Vlora: Blerja e një kajaku me një hua personale

Hanelore është një floktar dhe Kevin është një veteriner. Ata tashmë jetojnë prej dy vitesh së bashku. Për të ndërmarrë aventura të reja, çifti vendosi të blinte dy kajakë dhe konsideroi zgjidhjen e një kredie private për të financuar këtë projekt.

Projekti: zgjedhja e modelit kajak

Ndërsa është e mundur të blini kajakë të fryrë me çmime rreth 500 Chf, çifti preferoi të zgjidhte cilësinë. Në fund të fundit, ata vendosën të:

Dy kajakë rekreativë, me një vend, secili 1680.-
Një rimorkio transporti për kajakë me vlerë 2,200,00
Kostot totale arrijnë në 4,580.-

Në cilin emër duhet të aplikoj për kredi?

Meqenëse Vlora dhe Agim nuk ishin të martuar, ata nuk kishin mundësinë të paraqisnin një kërkesë “të përbashkët” që të merrte parasysh të ardhurat e tyre të përbashkëta. Meqenëse Agim, një mjek me profesion dhe i punësuar në një klinikë, fiton më shumë se Vlora, ata vendosën të merrnin hua në emër të tyre. Meqenëse ata jetojnë në një familje, ishte e mundur të optimizohej buxheti duke konsideruar që Agim paguan “vetëm” gjysmën e qirasë.

Oferta

Nëse Agim ishte në një situatë të mirë, ekipi ynë ishte në gjendje t’ju ofrojë një hua prej 5,000 Chf gjatë 12 muajve. Me një periudhë të shkurtër ripagimi, pagesa mujore është pak më e lartë, por interesi i përgjithshëm është shumë i dobishëm. Me një normë interesi prej 6.9%, çifti duhet të paguajë gjithsej 183 CHF në interes! Me paratë që morën, çifti ishte në gjendje të financonte blerjen e një kajaku pa ndonjë vështirësi.

90769

Klientët na besuan

15000

Aplikimet për kredi çdo vit

25

Aktiviteti juaj në Zvicër

500 Mio

franga zvicerane në kredi që nga viti 1999

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
    photo_phone
    Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
      Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,75 von 5 Sternen 755 Bewertungen auf ProvenExpert.com