FAQ

Na pyesni për këshilla falas.

check FAQ

FAQ, Pyetjet e shpeshta të MultiCredit - Si mund t'ju ndihmojmë?

Ju ndoshta keni disa pyetje në lidhje me aplikimet për kredi dhe aspektet e ndryshme që lidhen me to. MultiCredit ofron përgjigje për të gjitha pyetjet tuaja. Mos hezitoni të na kontaktoni për ndonjë pyetje tjetër!

Kush mund të marrë kredi konsumatore? FAQ

Së pari, ju duhet të punoni në Zvicër dhe të mos keni asnjë proces gjyqësor në pritje. Ju duhet të jeni me kombësi zvicerane ose të keni një leje qëndrimi (B, C, G ose letër legjitimimi) dhe të jeni midis 20 dhe 68 vjeç.

Si mund të marr një kredi dhe cilat tarifa duhet të paguaj? FAQ

Ju mund të merrni një ofertë falas, jo-detyruese duke bërë një kërkesë (në faqen e internetit, me telefon ose personalisht në zyrat tona). Nuk ka asnjë pagesë për të marrë hua ose për të përpunuar kërkesën. Ju duhet të shlyeni huanë (dhe interesin) vetëm nëse kontrata miratohet.

Çfarë norme interesi duhet të pres?

Norma e interesit në Zvicër është përgjithësisht ndërmjet 4.5% dhe 9.9%. Sidoqoftë, norma e saktë e interesit përcaktohet pasi procedohet kërkesa juaj. Kjo është bërë në përputhje me kushtet tuaja personale dhe ndoshta në bazë të marrëveshjeve të mëparshme ose ekzistuese. Nëse ju ofrohet një normë interesi më pak se 3% (zakonisht nga një email privat ose kontakt jashtë shtetit), ka shumë të ngjarë të jetë një mashtrim ose akuzë. Shtesë e fshehur (mashtrim). Ju lutemi kontrolloni me kujdes para se të bëni kërkesën tuaj. Ekspertët e MultiCredit do të jenë të lumtur t’ju ndihmojnë.

Unë kam një leje themelimi B ose C. A mund të marr një kredi konsumatore në Zvicër?

Kushdo me një leje themelimi B, C ose G ose një kartë legjitimimi mund të aplikojë për një kredi personale në Zvicër.

A është e mundur të ripaguaj kredinë time personale para fundit të afatit të rënë dakord?

Cilat janë avantazhet e bërjes së kësaj?
Sipas ligjit për kredinë konsumatore, është e mundur të shlyeni kredinë tuaj para maturimit të saj pa ndonjë kosto shtesë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të porosisni deklaratën tuaj të fundit dhe të përfitoni nga interesi i reduktuar në periudhën e papërdorur. Ju gjithashtu mund të paguani një shumë më të lartë çdo muaj dhe të shlyeni kredinë tuaj më shpejt. Na kërkoni për llogaritjen!

Si mund të përfitoj nga një blerje, ristrukturim ose konsolidim i bilancit të kredisë, qirasë ose kartës së kreditit?

Nëse keni një ose më shumë hua, përsëri mund të përfitoni nga rifinancimi ose konvertimi në një hua të vetme të konsoliduar. Kjo mund të ulë normën e lartë të interesit ose / dhe të ulë shpenzimet tuaja mujore. MultiCredit kujdeset për të gjitha dokumentet administrative për këtë proces, thjesht duhet të na dërgoni një kërkesë.

A mund të marrin një hua personale ankuesit e AI dhe AVS?

Kredia u jepet ankuesve të AI dhe AVS bazuar në të ardhurat e tyre. Huadhënësit marrin parasysh të ardhurat e paguara në llogarinë bankare, si dhe dokumentin e identitetit ose lejen e qëndrimit. Sigurisht, ju nuk duhet të merrni ndonjë përfitim shtesë, nuk duhet të keni procese gjyqësore në pritje dhe mosha maksimale është 68 vjet. Ne ju inkurajojmë të aplikoni dhe të gjeni sasinë e saktë që mund të merrni.

A mund të marrë një kredi personale një person i vetëpunësuar, një partner menaxhues, një menaxher i përgjithshëm ose një menaxher biznesi?

Po, një person i tillë mund të aplikojë për një kredi personale pa formalitete të tjera dhe të përfitojë nga të gjitha avantazhet e saj. Fastshtë e shpejtë, e thjeshtë dhe diskrete! Shumat variojnë nga 3,000 deri 400,000 franga zvicerane dhe periudha e ripagimit mund të shkojë nga 12 deri në 84 muaj. Sigurisht, është e mundur të shlyeni kredinë paraprakisht dhe të përfitoni nga një ulje e interesit.

Cilat janë opsionet për afatin e huasë?

Ju keni mundësinë të shlyeni nga 12 në 84 muaj, por kjo varet nga situata juaj financiare dhe leja juaj e qëndrimit. Na kontaktoni për më shumë informacion.

A janë normat e interesit në një kredi konsumatore të fiksuar për kohëzgjatjen e kontratës?

Po, kur merrni hua një hua personale, norma e interesit është fikse për të gjithë periudhën kontraktuale, kështu që nuk ka asnjë ndryshim ose luhatje në normën e interesit të rënë dakord. Ju mbani të njëjtën përqindje interesi që nga fillimi.

Cilat janë ndryshimet midis një kontrate qiraje dhe një huaje makine?

Me një kredi makine, interesi është i zbritshëm nga taksat, automjeti është i juaji, ju jeni të lirë të bëni një sigurim gjithëpërfshirës, ju mund ta shisni automjetin në çdo kohë pa gjobë. Kur paguani për makinën tuaj në para (përmes një kredie), mund të negocioni shumën. Me një kontratë qiraje, ju nuk i keni këto përparësi sepse jeni duke dhënë me qira automjetin dhe për këtë arsye keni më pak fleksibilitet. Shtë e rëndësishme të llogaritni të gjitha kostot që lidhen me dhënien me qira dhe t’i krahasoni ato. Ne ju rekomandojmë që të merrni një kredi për makinë.

A mund të marr kredi shtesë nëse tashmë kam një hua të pashlyer nga një institucion tjetër financiar?

Sigurisht, ju keni të drejtë për kredi shtesë për sa kohë që lejon situata juaj financiare, ju duhet të aplikoni për të zbuluar se sa mund të merrni.

Unë kam marrë sigurim opsional “pagesë mujore ose PPIP” në rast paaftësie dhe papunësie. Cila do të jetë mbulimi im?

Nëse e keni blerë këtë mbulim sigurimi që nga fillimi, do të jeni në gjendje të përfitoni nga mbulimi, d.m.th. kompania e sigurimeve do të paguajë bankën çdo muaj për një maksimum prej 9 deri në 12 muaj (në varësi të mbulimit dhe kushteve). Sapo të gjeni një punë ose të ktheheni në punë 100% pas një sëmundjeje ose aksidenti, mbulimi do të ndalet. Sigurisht, është e nevojshme të lexoni kushtet e përgjithshme të kompanisë së sigurimeve për më shumë informacion.

Kur do të marr një vërtetim tatimor për deklaratën time tatimore?

Normalisht, certifikata e interesit i dërgohet automatikisht secilit klient rreth mesit të janarit. Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni për ta porositur nëse nuk e keni marrë.

Rreth Cashflex MultiCredit

Kush është Cashflex MultiCredit? FAQ 

Ne jemi një kompani këshilluese dhe ndërmjetësuese neutrale dhe e pavarur në kredinë konsumatore, shpengimin, konsolidimin dhe konsolidimin e angazhimeve tuaja dhe ju këshillojmë në të gjithë Zvicrën. Kompania është e regjistruar në regjistrin tregtar të Fribourg-ut. Punonjësit tanë flasin gjermanisht, italisht, anglisht, portugez, spanjisht dhe turqisht.

A duhet të paguaj tarifa për Cashflex MultiCredit? FAQ 

Asnjë tarifë nuk ngarkohet, ofertat janë falas dhe pa ndonjë detyrim nga ana juaj.

Sa kohë ka Cashflex MultiCredit në treg?

Ne kemi qenë të pranishëm në tregun e financimit personal që nga viti 1999, gjë që na jep përvojë të gjatë dhe ekspertizë të madhe.

Kush e menaxhon Cashflex MultiCredit? FAQ

Kompania është themeluar dhe menaxhuar që nga viti 1999 nga Z. Münür ASLAN, mbajtës i një çertifikate të specializuar federale në ekonominë bankare (ISFB) dhe një diplome në menaxhimin e rrezikut të biznesit (DAS, UNIGE). Z. ASLAN është kryefamiljar, që jeton në kantonin Zug me partneren e tij dhe 3 vajzat e tyre. Kompania ka 8 punonjës në zyrat e Fribourg.

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
    photo_phone
    Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
      Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,74 von 5 Sternen 735 Bewertungen auf ProvenExpert.com