Me keqpërdorim, votuesi padit një refuzim tjetër...

Komenti i Découvrez zhbllokoni situatën:

1. Mosha juaj nuk është e përshtatshme (shumë e re/shumë e vjetër)

Kontrolloni datën e dhënë të lindjes

Ke bërë një gabim në datën e lindjes.

Ju jeni nën 18 vjeç.

Ju jeni mbi 69 vjeç. Fatkeqësisht, ne nuk do të jemi në gjendje t’i përgjigjemi kërkesës suaj.

Mosha është një kriter thelbësor në aplikimin për kredi. Nuk është përgjegjësia jonë, por rregulla dhe ligje strikte.

Statusi juaj profesional dhe/ose personal nuk është i përshtatshëm.

Ju duhet të prisni për një ndryshim në situatën tuaj

Të ardhurat tuaja neto janë nën 2700 CHF në muaj dhe ju jeni beqarë.

Aktualisht jeni i papunë.

Na kujtoni kur situata ka ndryshuar ose nëse keni harruar të tregoni informacione të caktuara që mund të ndryshojnë situatën. Nëse keni harruar të tregoni të ardhura shtesë, na kontaktoni për të rifilluar procesin.

3. Rezultati juaj i kreditit është negativ!

Duhet të pastrohen të dhënat financiare

Ju jeni regjistruar gabimisht në regjistrat e kontrollit financiar: padi, ZEK, IKO, CRIF, etj.

Pas një pagese me vonesë në lidhje me një faturë të përsëritur (abonime të ndryshme), është bërë një kallëzim kundër jush.

Nëse rezultati juaj i kreditit është negativ, nuk do të mund të merrni një kartë krediti ose një kredi. Na kontaktoni për një diagnozë financiare.

A e dinit?

Nëse dhënia e kredisë nuk është e mundur, ka zgjidhje të tjera. Po kërkoni të përmirësoni një situatë të vështirë financiare?

 • Marrëveshjet e pagesës
 • Prokuroritë
 • IOU
 • Probleme të kaluara apo aktuale të kredisë?

Ne mund t’ju ofrojmë ndihmën e profesionistëve për të balancuar buxhetin tuaj dhe për t’ju lejuar të përmirësoni situatën tuaj. Ekipi ynë mbetet në dispozicionin tuaj nëse dëshironi informacione të mëtejshme.

MultiCredit përfiton nga rekomandimet e shumta të klientëve të saj dhe i falënderon ata.

Opinion of our customers

Llogaritësi i buxhetit

Çfarë mundësie për kredi keni ?

Planifikoni me llogaritësin tonë të buxhetit dhe rastet e studimit

Llogarit buxhetin tim >

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
  photo_phone
  Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
   Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,75 von 5 Sternen 784 Bewertungen auf ProvenExpert.com