Kërkesa juaj e kredisë është e bien parvenue, mëshirë!

Afin de traiter votre dossier au plus vite, suivez ces 3 étapes pour que nous ayons tous les éléments pour conclure un contrat.

1. Përgatitni informacionin ces

Për t'i pasur në dorë

 • Sa kohë keni punuar në kompaninë tuaj (muaj/vite)?
 • Cilat janë tarifat tuaja mujore të qirasë/hipotekës?
 • Sa kohë keni jetuar në adresën tuaj aktuale (muaj/vite)? ?
 • Nëse keni fëmijë në ngarkim, cilat janë vitet e lindjes së tyre?

2. Merrni këto dokumente

Dhe skanoni ato ose bëni një fotografi

 • Tre fletëpagesat tuaja të fundit
 • Kopje e të dy anëve të kartës suaj të identitetit CH ose lejes së qëndrimit në Zvicër
 • Kopje e policës suaj të sigurimit shëndetësor për vitin aktual (nëse jeni të martuar/e keni të gjithë familjen).

3. Dërgoni informacionin më të fundit

Me Whatsapp, e-mail ose postë

 • Pasi këto elemente të jenë në posedim tonë, ne do të fillojmë procesin e analizës i cili do të zgjasë afërsisht 1 deri në 2 ditë pune dhe do të na lejojë të krijojmë një propozim të personalizuar.
 • Ne dëshirojmë t’ju sigurojmë për trajtimin falas dhe konfidencial të dosjes.

A e dinit ?

 • Ju mund të shlyeni kredinë tuaj paraprakisht në çdo kohë dhe të merrni një ulje të interesit të lidhur me kohëzgjatjen e kredisë së papërdorur.
 • Sigurimi i vdekjes përfshin mbulimin e bilancit të kredisë (mbrojtja e familjes)
 • Vendimi në parim në 5 minuta gjatë kontaktit të parë telefonik

Multicredit përfiton nga rekomandimet e shumta të klientëve të saj dhe i falënderon ata.

Opinion of our customers

Llogaritësi i buxhetit

Çfarë mundësie për kredi keni ?

Planifikoni me llogaritësin tonë të buxhetit dhe rastet e studimit

Llogarit buxhetin tim >

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
  photo_phone
  Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
   Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,75 von 5 Sternen 751 Bewertungen auf ProvenExpert.com