Category: Kredi

Unë jam i vetëpunësuar, si mund të marr kredi?

Si person i vetëpunësuar, unë jam edhe “dirigjent” i kompanisë time. Përveç punës, koha e vlefshme e një të vetëpunësuari karakterizohet edhe...

Mashtruesit në biznesin e kredive

Mashtrimet në sferën e kredive prekin të gjithë! Zbuloni 10 të dhëna që ju bëjnë të vëmendshëm dhe ju mundësojnë të shmangni...

Kredia personale në Zvicër dhe shlyerja e parakohshme

Ne flasim aq fare pak rreth kësaj. Duke marrë një kredi personale, ju fitoni liri, për më tepër kur e krahasojmë atë...

Sigurimi i kredisë në rast vdekjeje: çfarë ndodh me kredinë time?

Është e arsyeshme që kjo pyetje të shtrohet për t`i mbrojtur personat që janë afër jush. Çfarë lajmi i mirë! Ndoshta ju...

Shkurorëzim ose ndarje, çfarë do të bëhet me kredinë time private?

Të marrësh pak qartësim rreth situatës tuaj financiare gjatë kësaj faze të ndryshimit, është diçka e mirë për ju. Çfarë detyrimesh kanë...

Crédit responsable: protection contre le surendettement

L'association suisse des banques de crédit et établissements de financement (ASBCEF) considère que le point central pour l'octroi d'un crédit responsable concerne...

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 936 31 75
info@multicredit.ch

info
info
photo_phone
Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
    photo_phone
    Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:Një këshilltar është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:
      Cashflex MultiCredit Sàrl hat 4,78 von 5 Sternen 603 Bewertungen auf ProvenExpert.com